Buitenplaats 38 Ketelhaven, ligt pal achter de dijk aan het Ketelmeer. Achter het huis loopt er een vaart die via sluizen toegang kan geven aan het Ketelmeer. Fietsen, wandelen en uitwaaien kan makkelijk met het uitzicht over het Ketelmeer, met zicht tot aan de brug in Kampen. Voor ons centraal gelegen en makkelijk voor het bezoeken van onze paarden.

Het huisje is toe aan een grondige opknapbeurt en verbouwing.

De bedoeling is links een uitbreiding op de begane grond, een hal van voor naar achter. Aansluitend een veranda van ongeveer 20m2 met voor de dieren en ons een terras van ± 12m2. De tuin wordt dus klein en dat vinden wij prettig. Aan de voorzijde plaatsen wij een carport voor het plaatsen van afval containers, fietsen, pellets voor de kachel etc. huisje_oud Het oude huisje is voor het ontwerp als begin erg makkelijk omdat er feitelijk weinig te wijzigen is, alles is er maar klein. Omdat wij er toch permanent jaarlijks minimaal een maand of zeven zullen wonen voldeed het niet aan onze verlangens en gaan wij het met fases verbouwen. Belangrijk gegevens is ons verlangen een energie zuinige woning te realiseren, met de huidige stand der techniek  zijn er veel zaken mogelijk. Als eerste is er al een pelletkachel geplaatst en ook de keuken wordt op korte termijn vervangen, vervolgens wordt er een nieuwe achter pui geplaatst die tijdelijk de buitengevel is maar in de toekomst slechts een kamer afsluiting realiseert.

 

grondopp Duidelijk te zien wat de toekomstige uitbreiding inhoud. Bijna de gehele tuin wordt er aan opgeofferd omdat de gemeente blijkbaar geen uitbreiding aan de voorzijde toestaat. Lijkt wat overdreven maar wij vinden het prima, dan maar zo maar dan wel zo als wij het willen.

Bewoners Albums
DSCN1284.jpg Renovatie parkeerplaats Buitenplaats
DSCN1352.jpg Greet Meijer
Bernadette (3).JPG Bernadette
Gijs201905044.jpeg Photoman
sail.jpg NN geen auteur opgegeven.
Mooie dag Webmaster
Foto van de dag
Mallorca
Waarheid ?

Een herinnering aan het verleden,

dat nooit heeft bestaan.

Statistieken
Uw IP-adres is: 3.236.110.106
Aantal sessies afgelopen 24 uur: 186
Van welke robots: 0