Zijn er nog vragenNiet vaak een vergadering meegemaakt waar Hypocrisie of naïviteit zo hoogtij vierde. Ongelooflijk dat een vergadering zo belust is op ranzige details van een bestuurscrisis. Het niveau is beschamend en amateuristisch. Inhoudelijke discussie wat betreft bestuurlijke kwaliteiten wordt nauwelijks gevoerd en regelmatig wordt de discussie door bestuurders richting persoonlijke aantijgingen gestuurd. Onbeschoft, respectloos en armetierig zijn zo wat kwalificaties die onvoldoende recht doen aan de gevoerde discussies die met misplaatste argumenten gevoerd wordt. Persoonlijke aantijgingen van een zogenaamd ondersteunend bestuurslid zijn buiten proportioneel in een vergadering waar gepoogd wordt persoonlijke aanvallen en discussies in de kiem te smoren. Het feit dat betreffend persoon na minimaal 20 jaar de Nederlandse taal niet eigen is, kan niet als excuses aangevoerd worden.

De pennen zijn geslepen

Alle bestuurders gebruiken argumenten en mogelijk motieven die uitermate discutabel zijn, enig respect naar vrijwilligers is er niet te vinden. Nee hun persoonlijk gram dient behaald te worden, is het dan nog gek dat deze bestuurders geen draagvlak hebben bij de vrijwilligers op het park? Nog niet benoemd is de belangenverstrengeling waar de bestuurders anderen zo graag van betichten, post en schoonmaak zijn taken waarbij blijkbaar geen belangenverstrengeling optreed. Dat personen die geen inspraak hebben het nodig vinden hun mening te verkondigen werd helaas te laat opgemerkt, met als gevolg dat zaken die voor velerlei interpretatie vatbaar zijn op een specifieke wijze onjuist belicht werden. Een groep die verontrust was heeft zich hier uitdrukkelijk van gedistantieerd. De situatie zoals nu is ontstaan bevrijdt onze website van een onzijdig standpunt, wij zullen de toekomst u niet alleen informatief onafhankelijke informatie verschaffen. Nee wij zullen dat koppelen aan een duidelijk eigen standpunt.

Bestuurders zijn net krekels. Ze maken veel geluid,  je kunt ze wel horen maar niet zien…. En als je voorbij loopt valt het stil.

Voorlopige conclusie kan niet anders zijn dat het amateuristische niveau van rechtspersoon, statuten, programmatuur, organisatie, bestuur en website hoognodig aan vernieuwing toe zijn. Dit bestuur zal dat niet brengen, wij mogen hopen dat de toekomst een betere oplossing in petto heeft.

Bewoners Albums
IMG_2932.jpg Renovatie parkeerplaats Buitenplaats
DSCN1326.jpg Greet Meijer
Bernadette (4).JPG Bernadette
Gijs201905042.jpeg Photoman
sail.jpg NN geen auteur opgegeven.
Zonopkomst mist Webmaster
Foto van de dag
Emsland
Waarheid ?

Een herinnering aan het verleden,

dat nooit heeft bestaan.

Statistieken
Uw IP-adres is: 18.204.227.117
Aantal sessies afgelopen 24 uur: 281
Van welke robots: 0